OM OS

Hvad gør os bedre end andre

Vi står klar til at hjælpe dig

Ring til os på 31 80 05 65

Vores mål

Vi syntes at du skal være ligeså godt klædt på som sælger

Et boligkøb kan være en meget indviklet proces fra at I ser salgsopstillingen hos ejendomsmægleren til den endelige handel og den efterfølgende nøgleoverdragelse. Vi er med dig hele vejen, og klar til at realisere jeres drøm. Vi bistår med juridisk rådgivning ved handler med andelsbolig, ejerlejlighed og villa. Vi gennemgår alle handlens dokumenter og undersøger om de overholder fastlagte retningslinjer.

Køberrådgivning er ikke en advokat/bankrådgivers specialeområde, da de kun er fokuseret på at godkende selve handelen med vilkår som på forhånd er udarbejdet af sælgers ejendomsmægler. Vi går ind og diskuterer vilkårene med sælgers mægler og undersøger vigtige detaljer der kan have betydning. Ejendomsmægleren der sælger boligen repræsenter kun sælgeren dvs. han har fokus på vilkår der sikrer sælgeren den bedst mulige handel. Vi er på din side og sikrer at du får den bedste mulige handel.

Du er som køber ringe stillet overfor sælger, da denne anvender professionel rådgivning. Det ville sige ejendomsmægleren kan varetage sælgerens opgave helt til yderpunkter(til sælgerens begunstigelse) uden at du er vidende om det. Vi går ind og giver sælgerens mægler modspil, og derved skaber balance i handelen. Endvidere er det for at klarlægge mæglerens rolle blevet slået fast via lovgivning pr. 1. januar 2015, at en ejendomsmægler kun er sælgers mand og kun skal varetage dennes interesser. Det ville sige lovgivningen nu fastslår den klare rolle for en ejendomsmægler der afhænder sælgerens bolig, at han er sælgers mand.

Vi er konkurrencedygtige på prisen. Grunden til at vi kan rådgive til så attraktive priser er, at vi holder omkostningerne nede, f.eks. har vi ikke et fashionabelt kontor. Vores målsætning er, at kompetent rådgivning skal gøre positiv forskel på jeres investering. Vi kommer personligt ud til jer da vi tror på, at det medvirker til at give jer en personlig og nærværende oplevelse.

§§ Vi rådgiver altid ud fra strenge lovgivningsmæssige standarder §§

Færdigheder der kendetegner vores virksomhed

Hos Boligrådgivning Danmark får du en personlig rådgivning hvor vi sætter os i dit sted og giver os tid til at se de små detaljer andre måske ikke ser. Vi forklarer det på en måde I kan forstå det, så I kan træffe den rigtige beslutning. Vi er jordnære og lavet af samme stof som dig og af denne grund ser vi mennesker hvor andre ser klienter, og ligeledes af samme grund ser vi et hjem hvor andre ser et hus.

Etik for Boligrådgivning Danmark

Ihærdighed
Vi tror på at ihærdigt arbejde lønner sig, og derfor er DIN sag altid vores første prioritet.
Detaljeret
Vi vender og drejer alt hvad der kan vendes og drejes, også de små detaljere bliver gennemgået.
Målrettet
Nå vi bliver sat til at arbejde, er det eneste vi er fokuseret på er, at du får den bedst mulige handel med de bedst mulige vilkår.
Servicemindede
I vores verden er klienten den vigtigste, ingen klient ingen os, så derfor ønsker vi og bestræber os på at du altid føler dig tilfreds, og du derved også anvender os en anden gang og anbefaler os til andre.

Vi modtager ikke honorar fra andre!

4 grunde til at vælge os

Hvorfor ikke rådgivning fra en etableret kæde
Der kan opstå interessekonflikter, da det kan være den samme kæde som både varetager sælger- og køberside. Endvidere er en ejendomsmæglerkæde mere opsat på at sælge boliger, da det er deres hovedområde, -indtjening ville de ikke være ligeså engageret som os, da vores hovedområde er at bistå med juridisk bistand på køberside.

Hvorfor ikke en advokat. Er det ikke bedre med en advokat
Fordi han godkender en allerede udarbejdet købsaftale med på forhånd beskrevne vilkår af sælgerens ejendomsmægler. Det ville sige, det er allerede for sent at ændre på tingende(vilkårene), da vi nu er på næste stadie i handlen. Endvidere arbejder en advokat med mange forskellige opgaver, vores hovedområde er decideret ejendomshandel.

Hvorfor ikke en bankrådgiver
En bankrådgiver er opsat på at godkende en allerede udarbejdet handel ligesom advokaten. Endvidere kan der opstå interessekonflikter, da ejendomsmægleren kan være tilknyttet det samme pengeinstitut som du får rådgivning af, det ville sige pengeinstituttet rådgiver i mod sig selv/sine interesser, da denne ejer mæglerkæden?

Hvorfor os
Vi er uafhængige, det ville sige vi er ikke økonomisk bundet af nogen og har ingen andre interesser end at sørge for at du får den bedste mulige handel. Vi indsender bemærkninger til ejendomsmægleren og beder om nødvendigt ændringer af vilkår i købsaftalen så den endelige aftale bliver til Jeres fordel og bedre balanceret. Endvidere er vi også med dig ved senere opståede spørgsmål. Endelig besigtiger vi ejendommen for mangler, hvilket hverken en advokat eller bankrådgiver gør. Kort sagt vi er med dig hele vejen.

Vi er ansvarsforsikret hos HDI Gerling, Indiakaj 6, 2100 København Ø. HDI Gerling dækker kun for formidling af ejendomme beliggende i Danmark, og for ejendomsformidling udført fra danske kontorer